Op zoek naar een auto met shortlease contract? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Wil je graag een auto leasen, maar wil je hier niet te lang aan gebonden zitten. Probeer dan eens een leasecontract met een kortere leasetermijn. Shortlease biedt namelijk vele opties. In dit artikel komen de vele voordelen van deze vorm van autolease aan bod. Als jij graag een prachtige auto wilt rijden, zonder dat je hiervoor veel geld betaalt, dan is het aan te raden om verder te lezen. Hieronder lees je meer over het leasen van een auto. Op deze manier kun je voor jezelf bepalen of dit iets voor jou is of niet.

Wat is het?

Als eerste beantwoorden we de vraag wat shortlease eigenlijk inhoudt. Als je je wel eens hebt afgevraagd: ‘Wat is shortlease eigenlijk?’, dan is dat helemaal geen gekke gedachte. Mocht je het antwoord op deze vraag tot op dit moment nog niet weten, dan na dit artikel hopelijk wel. Shortlease valt eigenlijk vrij simpel en kort uit te leggen. Het is een overeenkomst dat zich tussen twee bekende opties bevindt in de autowereld. Normaal gesproken kun je kiezen tussen een full-optional leasecontract of bijvoorbeeld het afsluiten van een huurcontract. Bij een shortlease contract heb je dezelfde opties, garantie en zekerheid als bij een full-optional leasecontract, maar behoudt je de mogelijkheid om het contract op korte termijn te verbreken / op te zeggen.

Een geschikt bedrijf vinden

Er zijn een hoop verschillende bedrijven waarbij je terechtkunt als je een auto voor een kortere termijn wilt leasen. Het is belangrijk dat je niet alleen voor de goedkoopste shortlease kiest, maar ook voor een betrouwbaar bedrijf. Daarnaast zijn leuke auto’s natuurlijk ook een must. Het is een goed idee om je eens te verdiepen in alle verschillende opties. Zo is VWP Shortlease bijvoorbeeld een betrouwbare aanbieder van dergelijke leasecontracten. Ben jij op zoek naar een nieuwe auto die maximaal €300 per maand kost? Dan kun je op de website van dit bedrijf gebruik maken van een makkelijke en handige zoektool. Je kunt je voorkeuren invoeren voor jouw nieuwe auto. Zo kun je het automerk, bijtelling, brandstof en maandelijkse bedrag invoeren. Hierdoor komen alle modellen naar boven die aan jouw persoonlijke wensen en eisen voldoen. Op zoek naar een shortlease automaat? Of heb je toch liever een schakelwagen (nieuw of tweedehands)? Je hebt ontzettend veel keuze.

Veel keuze

Het leasen van een auto heeft ontzettend veel verschillende voordelen. Zo is één daarvan dat je de nieuwste modellen auto’s kunt rijden, doordat je  ontzettend veel keuze hebt. Het is wel van groot belang dat je voor een leasemaatschappij met een transparante prijs kiest. Een flexibel contract heeft ontzettend veel voordelen. Dit betekent dat als jij een auto zoekt voor een korte periode, je makkelijk een shortlease contract af kunt sluiten. Mocht de auto je toch niet bevallen? Dan kun je het contract direct opzeggen. Je krijgt dus een hele hoop vrijheid bij de meeste leasemaatschappijen waar je auto’s voor een kortere termijn kunt leasen.