Koop je auto veilig online!

Nieuwe kleding bestellen via internet, daar is niets bijzonders aan. Wat bijzonder is dat mensen hun auto steeds vaker online bestellen. Auto.nl is een online platform waar je zowel een nieuwe als tweedehandsauto kunt kopen. Dit platform is onderdeel van de Louwman Group en heeft door jarenlange ervaring een schat aan kennis opgebouwd op het gebied van automotive. Door heel Nederland zijn er maar liefst 138 servicepunten verspreid en hier kun je terecht voor een uitgebreid onderhoud, service en garanties. Natuurlijk is het online kopen van je auto nog erg onwennig, maar daarom bieden ze vele voordelen en garanties zodat je zeker weet dat het veilig en vertrouwd is. Het doel van Auto.nl is om de automarkt transparanter, makkelijker en toegankelijker te maken. Door vaste prijzen te hanteren kom je niet voor verassingen te staan. Bovendien is private lease ook mogelijk en kun je ervoor kiezen om vooraf te betalen of bij levering. Zo wordt de online aanschaf van je bolide een stuk eenvoudiger.

Topkwaliteit auto’s

Op Auto.nl vind je een breed aanbod occasions van onder andere Mercedes-Benz, Audi, BWM, Volvo, Lexus en vele andere topmerken. Uiteraard wil het online platform alleen maar kwaliteit leveren en daarom controleren ze de tweedehandsauto’s bij binnenkomst uitvoerig op 31 verschillende punten. Van remmen tot motor, niets wordt vergeten. Onderdelen met enige vorm van slijtage worden natuurlijk direct vervangen. Hierdoor durft Auto.nl te garanderen dat je minimaal 15.000 kilometer onderhoudsvrij kunt rijden in jouw occasion. Ook worden eventuele vieze geuren in de auto en vlekken in de bekleding verwijderd. Zo kun je dus in een schone en betrouwbare bak de weg op!

Je weet wat je koopt

Een online platform heeft natuurlijk geen showroom, maar dit wordt gecompenseerd door gebruik te maken van data en 360 graden fotografie om je een goed en eerlijk beeld te geven van de auto. Je ziet op deze foto’s duidelijk eventuele krasjes of deukjes, hierdoor krijg je een goede en eerlijke indruk van de auto. Online kun je ook nog eens een virtuele proefrit maken. Natuurlijk kun je ook voor de aanschaf van je nieuwe auto bij Auto.nl terecht. Zo kun je makkelijk verschillende auto’s online met elkaar vergelijken qua model, prijs, kilometerstand, bouwjaar en carrosserie.

Alle voordelen op een rij

Het voordeel bij het online verkopen van auto’s is dat er geen tussenkomst van een dealer is. Hierdoor kan Auto.nl de modellen aanbieden onder unieke voorwaarden. Op de nieuwe auto’s zit minimaal 2 jaar garantie en krijg je een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer. Als je een occasion aanschaft krijg je daar 1 jaar gratis pechhulp voor onderweg bij, een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer, 5 Apk-keuringen en 1 jaar BOVAG-garantie. Bovendien wordt de auto binnen vijf dagen kosteloos bij je thuis bezorgd op een dag die jou uitkomt. Bij levering kun je eerst een proefrit maken waarna de auto ter plekke op jouw naam gezet kan worden. Na aanschaf heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Mocht de auto niet bevallen kun je deze weer inleveren en krijg je je geld terug. Zoveel voordelen vind je werkelijk nergens anders.

1 antwoord
  1. pim
    pim zegt:

    Dankjewel voor deze tips over het veilig kopen van een auto online. Ik denk dat online platforms door middel van 360 graden fotografie juist erg veel visueel inzicht bieden. Het is wel belangrijk dat er goed gefotografeerd wordt.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *