Heiwo, uw partner in carrosseriebouw

U ziet ongetwijfeld ook vaak vrachtwagens rijden. Maar hoe worden deze vrachtwagens gemaakt? Vaak is het zo dat er ook een bedrijf apart de achterkant van een vrachtwagen maakt. Dit wordt ook wel carrosseriebouw genoemd. Heiwo uit Wolvega en Maasdijk is een specialist op dit gebied. Dit bedrijf kan een carrosseriebouw helemaal op maat maken voor uw bedrijf. Dit zorgt voor efficiënte transportoplossingen op maat.

Maatwerk trailers

De afdeling van Heiwo in Wolvega is de specialist op het gebied van trailerbouw. Het is zelfs de grootste fabriek in Nederland waar trailers gemaakt worden. Het kan ook om maatwerk trailerbouw gaan, de trailer wordt dan op maat ingericht voor uw bedrijf. Natuurlijk houden we dan rekening met de wensen van u en die van uw klanten. Dit zijn daarom geen standaard trailers, bakken of aanhangwagens. We kunnen deze samenstellen naar uw wensen en geven u advies over de materialen die er gebruikt worden. Hierbij nemen we in acht dat het belangrijk is dat de trailer lange levensduur kent en efficiënt uw goederen kan vervoeren.

Duurzame carrosserie constructies met isolatie

Er zijn een aantal aspecten van groot belang bij het bouwen van een carrosserie voor een truck. Er moet goed nagedacht worden over de toepassing, wat voor producten moeten er vervoerd worden? We letten daarom goed op de inrichting van de carrosserie en maken alleen trailers die een lange levensduur kennen, door het gebruik van hoge kwaliteit materialen en goede isolatie. De producten die u moet vervoeren blijven hierdoor ook altijd goed beschermd.

Kom regelmatig langs voor onderhoud

Het investeren in goede carrosseriebouw is relatief gezien niet goedkoop. Het is daarom zaak om het ook goed te onderhouden. Breng uw vrachtwagen of trailer regelmatig langs en laat deze apk-keuring of klein onderhoud uitvoeren. Zo kunt u altijd veilig de weg op.