Geef duidelijk uw wensen aan bij een Tweedehands auto kopen

Bij een Tweedehands auto kopen is het belangrijk, om van te voren na te denken over de eisen die u stelt aan uw tweedehands auto. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker en u bespaart een hoop tijd. Ook kunt u zich afvragen, waar u het beste de aankoop kunt doen. Wij van Bynco willen u graag op weg helpen. Zo bieden wij een ruim assortiment in tweedehands auto’s aan, die allemaal onafhankelijk van elkaar gekeurd zijn. Met garantie op iedere auto.

Welke eisen stelt u aan een tweedehands auto?

Het is misschien al lang duidelijk. U wilt graag een bepaald type auto van een merk. Maar de vele opties in een model, maakt de keuze soms moeilijk. Hoeveel zitplaatsen wenst u, en vind u een ruime kofferbak noodzakelijk? Wilt u specifieke opties in het besturingssysteem, en heeft u een maximaal aantal gereden kilometers in gedachte? Het zijn nogal wat vragen die u van te voren zelf kunt beantwoorden. U zult merken dat er al veel type auto’s voor u afvallen, en zo wordt het als snel interessant bij een Tweedehands auto kopen.

Eventuele gebreken moeten altijd gemeld worden

Eventuele gebreken aan de auto moeten altijd gemeld worden. Er is een onderzoeksplicht voor beide partijen tijdens een verkoopproces, zodat u tijdig hiervan op de hoogte wordt gebracht. Door een onafhankelijk keuringsrapport uitgevoerd door Dekra, bent u zeker van een veilige en betrouwbare aankoop. Controleer bij een Tweedehands auto kopen, ook altijd de kilometerstand. Er is altijd wel een onderhoudsboekje te vinden waar het instaat. Ook kunt u dit bij het RDW opvragen. Daar worden alle tellerstanden bijgehouden en gecontroleerd.

Het kentekenbewijs is vervangen voor een kentekencard

Bij een Tweedehands auto kopen, ontvangt u tegenwoordig een kentekencard. In het verleden was dit een kentekenbewijs. Hierop staan de gegevens van het voertuig en de eigenaar. Het oude kentekenbewijs had nog het 1A en 1B onderdeel. Het oude gedeelte 2 is inmiddels vervangen door een tenaamstellingscode. Bewaar deze code goed, omdat u deze nodig hebt bij eventuele verkoop of inruil van uw auto.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *