Eenvoudig online je auto verzekeren

Misschien herken jij je wel in de volgende situatie. Je staat op het punt een nieuwe auto te kopen en wil hiervoor een WA of all-risk polis afsluiten. Dat kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn zoveel aanbieders. Naast de populaire bekende partijen als Unive en Centraal beheer zijn er ook kleinere spelers als NowGo. Maar wat is nou goed? Welke is betrouwbaar? In dit artikel leggen we uit hoe jij zelf gemakkelijk een autoverzekering kunt vergelijken.

Een autoverzekering zoeken
Als jij je je auto verkoopt krijg je een vrijwaring voor de verzekering. Dit is het bewijs dat de auto officieel niet meer van jou is en de nieuwe eigenaar verantwoordelijk is. Jij zult dan natuurlijk de nieuwe auto moeten verzekeren. Dit kan online of telefonisch gemakkelijk geregeld worden. De prijs is afhankelijk van je postcode, leeftijd, schadevrije jaren en trede op de bonus malus ladder. Op basis daarvan wordt een berekening gemaakt in combinatie met de nieuwe te verzekeren auto. Bekijk direct alle autoverzekeraars die je kunt vergelijken.

Hoe werkt autoverzekeringregelen.nl?
Via de vergelijker kun je eenvoudig alle beschikbare assurantiebedrijven tegen elkaar afzetten. Niet alleen op basis van prijs, ook op basis van polisvoorwaarden en dekking. Je begint met het invullen van je adres en persoonsgegevens. Vervolgens natuurlijk ook het kenteken en je schadeverleden (schadevrije jaren). Het systeem gaat vervolgens op zoek naar mogelijke verzekeringen die voor jou interessant zijn. Deze worden standaard gerangschikt op prijs. Het geeft een goede indicatie van wat je ongeveer kwijt bent. Eventueel kun je de dekking nog aanpassen (WA, WA plus of allrisk). Ook extra’s als een inzittenden verzekering kun je toevoegen.

Een polis afsluiten
Het maakt niet uit welke auto je wilt verzeker. Voor elk automerk is wel een geschikte verzekering te vinden. Een autoverzekering afsluiten is binnen enkele minuten gebeurd. Hiervoor hoef je niet veel te doen. Na het vergelijken kun je direct doorklikken naar de website van de verzekeringsmaatschappij. De ingevulde gegevens worden automatisch doorgestuurd en je kunt met enkele muisklikken de auto-polis afsluiten.

Vragen?
Wil je inhoudelijk advies over verzekeringen dan moeten we je helaas doorverwijzen naar een tussenpersoon bij jou in de buurt. Ook kun je contact opnemen met de verzekeraar voor meer informatie over de polis en de voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl kun je allen zelfstandig bekijken welke goedkope verzekeringen er voor jouw kenteken beschikbaar zijn.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *