BMW vervangingen: nieren en achterbumper

Het spijt me te zeggen maar laatst ben ik verwikkeld geraakt in een zwaar auto ongeluk. Gelukkig geen doden. En ook geen zwaargewonden. Maar wel veel auto schade. Er waren dus een aantal dingen die dringend toe waren aan vervanging.

Dus laatst ben ik het internet op gegaan op zoek naar auto onderdelen. Met name zocht ik nieuwe nieren of men noemt dit ook wel grill van de auto. En een achterbumper (iemand reed frontaal op me in van achteren…). Enfin, ik heb niet bijster veel te spenderen op dit moment, dus mocht ook niet te veel kosten.

Na wat zoeken op het web en vergelijken, kwam ik uiteindelijke terecht bij carstyle.nl. Hebben een groot aanbod van specifiek die onderdelen die ik nodig heb precies op maat voor mijn BMW model. Dat is natuurlijk ook belangrijk je kunt niet zomaar verwachten dat ieder onderdeel op iedere auto pas.

Enfin, ik vond dus een mooie grill voor aan de voorkant van de auto (URL). Eigenlijk vind ik deze nog mooier dan de grill die erop zat toen ik de auto kocht. Dus misschien wel een gelukje bij een ongelukje laten we maar zeggen. De voorkant van de auto ziet er in ieder geval weer goed uit.

Tevens heb ik bij dezelfde website een achterbumper bestelt. Dat bespaart me dan weer die verzendkosten.

Ik heb de onderdelen zelf aangebracht aan de auto. Ik ben op zich wel enigszins handig. Zo moeilijk is het vandaag de dag ook niet meer in tijden van YouTube tutorials voor zo een beetje alles. Dus ik heb de onderdelen zelf in mijn eigen garage aangebracht.

Enfin, de auto is in ieder geval weer rijklaar om de weg op te mogen. En qua uiterlijk ook wel een beetje er vooruit opgegaan eerlijk gezegd, wie had ooit gedacht dat een auto ongeluk een positief ding kan zijn voor de uiterlijke vertoning van een bolide? Niets is minder waar.

Ik heb ook wel een beetje een smaak gekregen van dit carstyling project. Is leuk om aan de eigen auto te sleutelen dat zou ik ook wel kunnen doen zonder ongeluk als aanleiding, dus wie weet komen er nog meer upgrades aan…